Gullemoei in REUZENstoet Oisterwijk

oisterwijkSamen met Gils Geweld heeft Gullemoei meegelopen in de REUZENstoet2015 in Oisterwijk. Aan dit evenement, dat om de 5 jaar gehouden wordt, deden alle Brabantse reuzen (25) en 20 buitenlandse reuzen mee. De percussionisten van Gils Geweld oogsten onderweg van het publiek applaus voor hun swingende ritmes waarbij een optreden met een tweede percussiegroep niet werd geschroomd.

Langs de route van de optocht stonden/zaten, naar zeggen van de organisatie, ruim 25.000 mensen. Het zonnetje scheen, de terassen zaten vol, het bier en de wijn vloeiden rijkelijk en Gullemoei besloot dat dat goed was. Ook het bezoek van onze burgervader Jan Boelhouwer en zijn echtgenote Mieke, samen beschermheer en -vrouwe van Gullemoei was voor de Gilse reuzin een welkome verrassing. Ze heeft een topdag gehad (zegt ze zelf!).

Bekijk de foto’s op onze fotogalerij.

Optocht gemist? Bekijk een deel van de optocht op Youtube

Categorie: Nieuws