Dit is de planning voor komende maanden

Agenda

25 maart 2023 - Algemene Ledenvergadering

Op 25 maart vind de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Federatie van Nederlandse Reuzen plaats. Stichting De Gilse Reus is dit jaar de gastheer voor afvaardigingen van alle Nederlandse reuzen. De leden worden ontvangen in het gebouw van de Heemkring, Nieuwstraat, Gilze. Na ontvangst wordt daar gezamelijk geluncht met aansluitend de ALV. Na een bezoek aan de tentoonstelling "Leer", volgt een korte rondwandeling door het centrum van Gilze. We sluiten de dag af met een bezoek aan het Gils Museum.

29 april 2023 - Bedankdag
Op 29 april wordt een bedankdag georganiseerd voor alle helpers van Gullemoei. Het bestuur wil hen bedanken voor hun hulp bij de diverse optredens in Gilze en daarbuiten. Her wordt een gezellige BBQ in de tuin van de voorzitter.
 
21 juli 2023 - Tilbrugse Kermis
Gullemoei is tevens uitgenodigd om samen met enkele andere Brabantse reuzen de kermis van Tilburg te openen op 21 juli a.s. Nader bericht hierover volgt t.z.t.
 
17 september 2023 - Goirlese Reuzenoptocht
Op zondag 17 september 2023 trekt een stoet van 46 reuzen door Goirle. Ook de Gilse reuzin Gullemoei zal in de reuzenstoet aanwezig zijn.
 
2 of 9 oktober 2023 - De Lierse Ommegang
Op 2 of 9 oktober loopt Gullemoei waarschijnlijk ook mee in een reuzenstoet in Lierse(B) Ook hierover later meer.